img 5463Feestje of uitje?

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij arrangementen, eventueel aangevuld met een leuke outdoor activiteit.

Lees meer

dsc 6777Koeckers favorieten

Eens in de zoveel tijd stellen wij u graag de Koeckers favorieten voor. Aandacht voor seizoensproducten, speciale pannekoecken of smultoetjes.

Lees meer

Virtuele tourVirtuele tour

Ons restaurant heeft verschillende ruimtes met elk hun eigen thema en sfeer. Neem vast een voorproefje!

Lees meer

Hèt Pannekoeckershuys met grote buitenspeeltuin in Brabant

Bij hèt Pannekoeckershuys kunnen niet alleen heerlijke pannenkoeken gegeten worden, maar kan ook nog eens gespeeld worden in onze grote buitenspeeltuin in Brabant! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in onze grote buitenspeeltuin met een springheuvel, trampolines, glijbanen, zandbak, klimrek en nog veel meer. Maar ook als het minder weer is, kunnen kinderen bij ons spelen! We hebben namelijk ook een binnenspeeltuin met een heuse bioscoop, lachspiegels, een speelboot, Playstations en een klimwand!

Hèt pannenkoekenhuis in Brabant

Hèt Pannekoeckershuys is hét pannenkoekenhuis in Brabant. Naast dat kinderen in onze speeltuin of speelgrot kunnen spelen, kunnen zowel kinderen als ouders bij ons terecht voor de lekkerste pannenkoeken. Hartig of zoet, groot of klein, bij ons kunt u voordelig en lekker uit eten! We hebben een groot restaurant met verschillende themakamers waar u met uw gezin geheel in stijl kunt eten. Kom na een dagje Efteling pannenkoeken eten, of kom spannende outdoor activiteiten doen en sluit de dag af met een heerlijke pannenkoek. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Hèt Pannekoeckershuys!

Voordelig uit eten

Daar zegt toch niemand nee tegen?

Meer informatie

Spaar Koeckersducaten voor de mooiste kado's

Naar Puk's Schatkamer